FRÅGA: Åh underbart!! Jag ska till Florida, Miami och Orlando i Juni troligen och jag har aldrig varit i USA förut så har du något i USA som du rekomenderar? Eftersom du varit där så många gånger.. vart är ”the place to be” med bra strand, resturangen osv enligt dig? Puss!

 

SVAR: Om du ska till Florida tycker jag absolut att du ska besöka det största köpcentrumet du förmodligen någonsin varit på som är Sawgrass mills och ligger på Sunrise boulevard i Fort laurdale ca en timme nordväst om Miami. Där kan du även äta på min favoritrestaurang som heter The cheescake factory som är en Amerikansk restaurangkedja som du kan hitta lite här och var i USA. Deras mat är outstanding och deras tjugotals cheescakes likaså. Det finns en hel del att välja emellan kan jag lova dig. Strawberry cheescake är nog min favvo cheescake.

 

Andra bra restaurangkedjor är Olive garden som är italienskt och Ruby Tuesday som har i stort sett allt. Men deras hamburgare är verkligen goda. Dom rekommenderas!

 

Om du ska till Orlando tycker jag du ska besöka Disney World, det är jätteroligt och jag har varit där två gånger. Och sen har dom grymt bra maller i Orlando också som ni inte får missa.

 

Funderar ni på att åka någon annanstans tycker jag att ni ska åka Tamiami trail till napels som vi åkte ner hit till Napels nu. Då ser man troligen en massa aligatorer och kan stanna vid Everglades om man känner för det som är en nationalpark. Vi cyklade runt där för några år sedan. Och i Napels är det jättefint, det är här som solen går ner i väst också och stränderna är vackra med vit sand och klarblått vatten. Åker ni till Napels kan jag även tipsa om hotellet vi bor på nu som heter Park Shore och här har vi bott några gånger innan också.

 

Om du undrar över relativt bra och billiga hotell så är La Quinta ett bra alternativ. Det är fräscht, alltid gratis internet och frukost ingår. Det är bra att stanna på om man bara ska bo någonstans för två dagar eller så.

 

Hoppas du fick lite bra tips och idéer på vart du kan åka och bo och så. Undrar du över något mer så är det bara att du frågar på, likaså gäller er andra om ni undrar någonting speciellt. Puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna