Bilden är härifrån.

Tänkte bara ge er ett litet skönhetstips som inte är så svårt att genomföra + att det blir verkligen skillnad och det är bara att FIXA ÖGONBRYNEN. Ögonbrynen påverkar ditt utseende så mycket att du knappt kommer tro dina ögon om du själv inte är medveten om det. För ett tag sen gjorde jag ingenting med mina ögonbryn men nu plockar jag, formar och målar och det blir verkligen skillnad på ansiktet. Därför tänkte jag bara ge er lite tips på hur man kan fixa sina ögonbryn på bästa sätt hemma utan att behöva gå till en salong för att göra.

 

Tips 1. Köp en ögonbrynspenna, (dock inte för mörk) hellre ljusare än mökrare för då kan du liksom bara fylla i mer så ser dom mörkare ut. Jag har en vanlig brun (tror jag) ifrån H&M som har superbilliga och jättebra ögonbrynspennor som funkar alldeles utmärkt! En bra budgetvariant med andra ord.

 

Tips 2. Fyll i brynen som du vill ha dom så att du sedan kan plocka dom efter ”din mall” då vet du ju hur du ska plocka ifall du är lite osäker.

 

Tips 3. Plocka brynen så att dom lyfter upp ögat liksom, högsta punkten ska vara rakt över iris och jag tycker inte att det är snyggt när dom blir för smala. Så tänk på det! Plocka hellre för lite än för mycket och utgå gärna ifrån näsan och titta med en penna hur långt ögonbrynet ska vara och när det ska börja osv.

 

Tips 4. För att formen på brynen ska hålla om man liksom kammat upp dom lite ska man ta hårspray på en tops och liksom knugga i brynen eller vad man ska säga. Då håller dom mycket längre och får snyggare form.

 

Tips 5. Plocka dina ögonbryn efter att du duschat då gör det faktiskt inte lika ont eftersom att blodcirkulationen kommit igång av varmvattnet och då är det inte lika painfull liksom. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna