Många frågar och jag svarar, men tydligen vill ni ha det lite mer detaljerat hur jag gjorde mina LEVIS shorts. Okej, för det första så letade jag rätt på ett par gamla levisjeans i mammas garderob med högmidja och därefter klippte jag av dom, hellre att man inte klipper av dom så mycket första gången och sedan testar så att de inte blir för korta så man inte kan vika upp dom liksom.

 

Och ja efter att jag testat och hittat längden så sydde jag en sicksack söm längs med hela kanten och voila så är det bara att vika upp dom ett eller två varv och så var dom klara. Svårare än så behöver det inte bli. Hoppas ni blev nöjda med mitt svar och att ni fick det lite mer klart för er hur lätt det bara är att gå tillväga. Puss på er finaste ni!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna