– Skriv en matdagbok 

Är du precis som mig och går och småäter hela tiden om man inte har något annat att göra? Då ska du börja skriva en matdagbok. Det innebär att man skriver upp varje kväll exakt allt man har ätit under dagen. Du får därför lite större perspektiv på vad du stoppar i dig om dagarna och kan därefter ändra på det. Kanske skulle du tagit en frukt istället för den där chokladkakan.

  

– Tänk på den du vill vara 

Vad är det du egentligen vill få ut av din träning och genom att äta hälsosammare? Vad är ditt mål och hur ska du nå det? Mitt mål är att bli en hälsosam, stark och sund tjej genom att träna regelbundet och äta bra och nyttig mat.

  

– Byt ut dina dåliga vanor 

Tar du alltid ett glas läsk när du kommer hemifrån skolan eller äter du alltid godis framför tv:n på lördagar? Byt ut dina dåliga vanor mot bra vanor. Gör dig ett glas smootie när du kommer ifrån skolan och ät frukter, jordgubbar, nötter etc. framför tv:n på lördagskvällarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna