Fick en förfrågan om jag kunde visa vad som är bra att äta och vad jag äter en vanlig dag. Så det här är vad jag äter en vanlig dag. Självklart kan det slinka i några mackor mellan varmen men det måste jag sluta med. Det är bara kolhydrater! Dagens tips är att äta efter LCHF (low carb high fat) vilket innebär att man drar ner på kolhydraterna. Dock inte helt eftersom att man måste få i sig kolhydrater men i våran familj drar vi ner helt eftersom att vi får i oss alla kolhydrater vi behöver i chokladen.

 

Ätt äta enligt LCHF är faktiskt väldigt gott och jag tror stenhårt på den ”dieten” eller vad man ska kalla det. Vi människor har varit fetträdda. Men sanningen är att fett är bättre än kolhydrater. Då menar jag såklart inte mättat fett utan bra fetter. Så det vi brukar käka till middag nu förtiden är mycket omellet med bacon, grönsaker och liknanade. Eller champinoner, kött, blomkålsmos, sallader, wook osv. Det är väligt gott och fräscht och man kan äta creme fresh och ha grädde i såsen. Det är alltså mycket fett och mycket grönt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna