Som några redan märkte på de två senaste bilderna igår så hade jag löshår i. Har inte blivit sådär jätte haj på hur man sätter i det riktigt än så jag har bara testat lite. Ni tycker säkert att jag är lite smådum som har beställt hem löshår eftersom att jag redan har så långt hår. Men eftersom att mitt hår är så tunnt och slitet just nu så kände jag att jag ville hotta upp det lite. Kommer dock inte ha det dagligen utan mer till fest och så.

 

Men ni ser ju på bilderna vilken skillnad det blev och löshåret är verkligen helt AMAZING. Det är sjukt bra kvalité och själva håret och färgen är jättefin. Jag blev riktigt positivt överraskad när jag fick hem det. Löshåret är ifrån rapunzel of sweden så om ni vill titta in på deras hemsida så kan ni göra det HÄR!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna