Gud vad kreativa och duktiga ni är på att komma på förslag. Jag har läst igenom vartenda förslag men det jag speciellt fastnade för var det här förslaget ”En mörkgrå Jumpin med en silvrig dragkedja. Som har skinnlappar på armbågarna, silvriga nitar längs luvan och längst ut på armarna som detaljer samt en valfri text i ryggen. Sen ska den vara ljusgrå eller silvrig på insidan som sedan syns i luvan”. Hur snyggt låter inte det kära vänner? Men nu till det bästa, det är en kille som har kommit på förslaget, EN KILLE!!! Och inte vilken kille som helst utan min trogne läsare och kompis Robin så big creds till honom!

 

Annars så har jag verkligen gillat era förslag och jag ÄLSKADE ju självklart alla balla förslag om en ”usa-jumpin” samt alla dessa förslag med texter, nitar, spets osv. Ni är grymma kära läsare. Ville bara säga det. Imorgon så slumpar jag en vinnare av smyckestävlingen och tar kontakt med vinnaren via mejl. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna