Fick nyss ett gulligt sms av mina fina vän Beatrice som verkligen gjorde min dag. Jag blev så himla glad och rörd och du betyder verkligen massa för mig hjärtat. Vi klickar verkligen sjukt bra ihop och är så himla lika du och jag. Jag är så glad att jag har dig vännen och vi har så underbara minnen ihop. Bilderna ovan representarar inte ens hälften av allt vi gjort tillsammans.

 

Det är konstigt hur sådana här småsaker som ett ynka sms gör så mycket och får en att känna sig betydelsefull. Man ska verkligen inte ta sina vänner och nära och kära för givet. Det är viktigt att bli påmind varje dag om hur bra man är och att påminna andra om hur bra dom är och hur mycker dom betyder för en. Tänk på det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna