Var och tittade på solnedgången igårkväll som var obeskrlivigt vacker. Jag har förälskat mig i Napels och har inte insett förrän idag hur underbar den här staden är. Stranden är helt AMAZING! Vattnet är blått och helt perfekt temperatur samtidigt som stranden är vit med jättehärlig sand. Och inte nog med det, själva staden är super mysig.

 

Nu ska vi i varje fall åka och sola på beachen och blir kvar där hela dagen. Vilket blir första gången på hela resan som vi solar en hel dag. Vi har bara solat typ 3 timmar per dag men idag kör vi all in. Sen imorgon ska vi till Mark Island och bo på Hilton precis vid stranden. Vi hörs senare idag! Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige, Kram kram. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna