Äntligen hemma! Flygresan gick kanoners och jag sov i stort sett hela tiden så den var smärtfri och snabb. Tittade lite på Burlesque och The Tourist. Två grymma filmer. Vi tackar gud för tv apparater på flygplanen. Hur skulle man annars klara sig?

 

Nu till något annat. För på något konstigt vänster så hade jag med mig mer saker när jag kom till USA än vad jag har här nu när jag är hemma. Det enda jag har här brevid mig är två bikinisar ifrån Victoria secret samt två tröjor som jag köpte i New York. Anledningen till detta är ju som så att min resväska har försvunnit i London! Jag började nästan gråta alltså. Tänk om dom inte hittar den? Alla mina kläder som jag har köpt, alla mina underbara skor, allt mitt smink och alla kläder jag hade med mig när jag åkte liksom. Fattar ni hur arg jag blir då eller? Jag är ju arg redan nu. När kommer väskan liksom om dom hittar den? Imorgon, om en vecka, om en månad?!

 

Vilket fall som helst så är ju det komiska i det här att jag och mamma pratade om hur hemskt det skulle vara om väskan skulle försvinna. Och jag sa att jag inte skulle klara det, att jag skulle börja gråta och typ aa att det inte kunde hända och att det inte skulle hända mig! & nu står jag här utan väska, utan kläder, utan smink och utan skor. Vilken resa säger jag bara!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna