Idag har jag tänkt. Tänkt på mycket. Det jag har tänkt på är livet. Vi vet aldrig när det blir svart. När det tar slut. Därför vill jag fånga dagen. Leva för nuet. För jag vet aldrig när jag tar sitt sista andetag. Jag vet aldrig om morgondagen kommer. Därför vill jag leva varje dag som det vore min sista. Leva och njuta av varenda dag jag har. Berätta för mina vänner och min familj hur mycket dom betyder för mig. Göra mitt bästa och känna mig nöjd och stolt över mig själv. Göra precis vad jag vill. Vara galen. Skratta. Älska. Le. Hjälpa. Leva. Vara lycklig. Kämpa för det jag vill och brinner för.

 

Ibland är jag faktiskt rädd för 2012. Jag vet inte vad jag tror om alla dessa teorier som finns om vad som kommer hända det här året. Men ju mer jag tänker, desto mer paranoid blir jag, desto mer ångest får jag och desto mer rädd blir jag. Jag vill inte att allt ska ta slut då. Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill se och så mycket jag vill uppleva. Tror ni att det kommer hända något 2012? Eller tror ni att allt bara är ett fånigt påhitt? Ni får gärna dela med er av era tankar.

 

Hoppas jag inte gett er någon slags ångest utan bara en liten tankeställare. Jag tror nästan jag har fått en liten söndags/nattångest här. Men det jag vill säga är att ta vara på era vänner och er familj, dom ni älskar. Ta ingen för givet. Lev för dagen och njut av allt världen har att erbjuda. Det ska jag göra i varje fall. Från och med nu.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna