Igår var det första dagen på 1 år som jag inte bloggade någonting och det ber jag om ursäkt för. Men det blev en spontan och fullspäckad dag så jag hann helt enkelt inte med. Det började med att jag drog ner med moa och kollade på fotbollsmatch därefter drog jag och bea till blacka på en minneskonsert av bob marley så det var massa reggae musik där. Träffade lite folk och hade det allmänt lungt.

 

Mötte sedan upp tjejerna vid söder och skulle handla mat inför kvällen. Kom till ICA klockan 19:45 och trodde det stängde klockan 20:00 men icke sa nicke så då sprang jag och nicita bort som två galningar till nya torget ifrån söder tull i hopp om att hinna fram till klockan 8 och väl framme så ser vi att det inte stänger förrän klockan 10, snacka om onödigt arbete där alltså!

 

Träffade lite grabbar i parken och hängde där i några timmer. Det blev oxfilé och potatissallad samt lite marshmallows doppade i choklad och annat gott. Och runt 11 drog vi till filip och chillade. Lååång dag! Men väldigt bra. LOVE to my girls!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna