Idag har jag haft en hektisk dag. Åkte direkt in till stan efter skolan med mamma för lite ärenden samt ett litet möte/intervju eller vad man vill kalla det. Därefter åkte vi och hämta syrran ute i stallet och nu sitter jag här med min nya miniräknare och försöker lära mig den tills nationella imorgon!!!! Gash måste förbereda ett mutligt tal på engelska också och så ska jag se desperate housewives och äta och ja det är mycket som ska hinnas med.

 

Känner att min blogg inte blir så prioriterad och det SUGER bokstavligt talat. Sorry för att det blir väldigt enformigt just nu med allt men jag hinner inte med helt enkelt. Men när vi får sommarlov då jäklar ska det bloggas så det knakar. Jag lovar er!! Då kommer jag ha all tid i världen för jag har inget sommarjobb eller något att passa. Hur skönt som helst!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna