ÅÅÅÅH säger jag bara. Mamma och jag tog bilen och körde upp bland bergen i Hollywood hills och det måste vara något av det vackraste jag sett. Det var sådan otrolig utsikt att det inte går att beskriva och det var väldigt läskigt att åka upp för de branta och krokiga vägarna men absolut värt det när man väl kom upp.

 

Husen står liksom och hänger över stupen och ja det var bara helt otroligt. Åker ni till Los Angeles måste ni upp bland villaområdena i bergen. Ni kommer inte bli besvikna och det är verkligen något att se. Tyvärr så är det så himla svårt att få med utsikt och vyer på bild och film så att det blir som i verkligheten men jag antar att ni får ett litet hum om hur det var.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna