En liten bild ifrån eventet igår! Jag fotade inte alls mycket då mitt batteri på mobilen självklart var nästan urladdat. Men vill se ni mer bilder från eventet och Café Opera igår så gå in HÄR.

 

Det var söta Isabelle Filling som hade fixat och donat med hela kvällen så massa cred till henne. På bilden sitter alla och käkar på Café Opera. Som ni ser så var vi ett gäng härliga tjejer i ziperaller plus Daniel Paris.

 

Först var vi på kungliga logen där det bjöds på champange och goodiebags. Det var även stylister som fixade hår och naglar och så vi fick vi alla en varsin ziperall med våra namn inbroderade på. Därefter gick vi ner till Café opera där det var uppdukat långbord på VIP hyllan. Efter middagen drog jag hem medans de andra blev upphämtade med hummerlimo för att dra vidare till Ambassadeur (heeeeey det suger att jag inte var 18 igår kan jag lova)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna