Jag och syrran tog en liten promenad i Hudiksvall medans vi väntade på att mammas möte skulle sluta… Det var ganska långtråkigt kan jag lova.

 

 

Här är min otroligt söta och snälla syssling Henry som jag tog en liten promenad med för att få honom att somna. Det gick väl sådär för precis när jag trodde att han hade somnat så öppnades dom små ögonen igen.

 

 

Tog även några outfitbilder vid vattnet. Här har ni en ganska så stel en. Ibland får man verkligen ta hundra gånger innan det blir bra medans det andra gånger räcker med en enda bild. Knepigt det där…

 

 

Tog en varsin latte på ett litet fik i centrala Hudik. Amanda käkade en tallrik med plättar också (barnens favorit) undra när hon ska sluta beställa något ifrån barnmenyn? Det gör hon ALLTID!

 

 

Ja, det var lite bilder ifrån vistelsen i Hudiksvall. Man har ju varit med om bättre shoppingställen om man säger så men jag fick med mig ett snyggt linne ifrån Carlings i varje fall så jag gick inte hem tomhänt där ifrån.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna