En vis man sa en gång; Om det känns fel men ändå så jävla rätt är det då rätt eller fel?

 

Jävligt bra fråga där ovan, men om man inte vet så får man väl ta reda på det då. Eller? Oftast har man mer ångest och ångrar dom saker man inte gjorde istället för de man gjort. MAN LEVER JU BARA EN GÅNG, EN ENDASTE GÅNG.

 

Ja, i vilket fall som helst om det är rätt eller fel så ska jag sätta på mig min pyjamas och gå ner till emilia eller om hon kommer hit. Jag behöver lite sällskap. Har legat hemma helt död hela eftermiddagen. Jag mår illa, har ont i magen och har ingen som helst matslust. Jag vet inte vad det är för fel på mig? För det bara kom helt plötsligt! PANG, BOOM liksom. Vi hörs senare käraste läsare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna