Jag tänkte försöka göra alla era önskeinlägg så här kommer det första. Det är fler som har undrat hur jag gör mina smooties så här kommer receptet and how you do it så att säga. Det är busenkelt och går väldans fort.

 

Du behöver:

– Frysta jordgubbar och mango

– En banan

– Mjölk

– Bollnäsfil med vanlijsamk eller vanilj youghurt (+ vill man ha ett nyttigare alternativ kan man ta onaka)

– En mixer SÅKLART!

 

1. Tina jordgubbarna i några minuter i mikron

2. Häll i yoghurten, de frysta bären, lite mjölk och en hackad banan i mixern

3. Mixa ihop allt till en underbar smootie!

 

Ganska så jättenkelt att göra som sagt plus att det bli sjukt gott och är ett nyttigt mellanmål. Jag dricker en smootie nästan varje dag! Och det är den här med jordgubbar och mango som är min favvo men självklart kan man ju ha i vilka bär man vill.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna