Har äntligen kommit hem ifrån Stockholm efter världens jobbigaste och SVETTIGASTE hemresa. Moa och jag hann precis med tunnelbanan från midsommarkransen in till centralen och fick springa till bussterminalen med ca 5 minuters marginal däremellan. När vi sedan skulle på bussen från norrpan till sörping så hade vi endast 3 minuter på oss så vi har verkligen fått motion och en hel del skratt idag. DÖR när jag tänker på det!

 

Vilket fall som helst så kommer alla bilder ifrån plåtningen samt helgen i stockholm alldeles straxt. Har även gjort en film ifrån The Voice. Jag säger bara NAUSE gjorde min kväll. Vilka grymma DJ:s! Här ovan ser ni shortsen lite mer bakifrån också som många av er ville se. Puss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna