VILKEN TOPPENDAG! Höll på att bli påkörd av en bil, cykeln gick sönder, maten var äcklig i skolan, bråkar med mamma, tappade mobilen så att det blev ännu mer sprickor i displayen, tappade ett glas med mjölk i golvet, hittar inte mina hörlurar, måste gå med min hund i spöregnet och så har jag andra problem…

 

Det känns så mycket bättre att jag är ensam hemma och att det snart börjar åska. Jag hatar åska. Jag glömmer aldrig när jag fick värsta panikattacken och började gråta just för att det åskade och blixtrade så mycket. Det var riktigt oväder och jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

 

Vi får se om jag orkar blogga mer sen. Allt är bara kaos at the moment och jag orkar bara inte. Är så trött på den här staden så ni anar inte. Well, nu ska jag inte bli för personlig. Har lovat mig själv att försöka hålla blogg och privatliv försig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna