Devote-redaktionen bad mig ha en liten tävling till er söta läsare. 10 av er har chansen att vinna biobiljetter till en förhandsvisning av den nya filmen In Time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Filmen har egentligen premiär den 28 oktober men ni kommer få sen torsdagen den 27 oktober i Stockholm på Park. Jag kommer lotta ut 10 st biljetter som sagt och varje vinnare får ta med sig en kompis. 

 

Släng iväg en kommentar om ni vill vara med. Glöm inte mejladress! Skriv för-och efternamn samt namnet på din kompis som du vill ta med dig så kontaktar jag vinnarna via mejl sedan. 

 

P.S. Många av er har frågat när vinnaren av DR.Martens skorna presenteras samt vinnaren av goodibagen. Går ni tillbaka till tävlingsinläggen så står vinnaren av respektive i inlägget. Puss 

 

AVSLUTAD!! VINNARNA ÄR KONTAKTADE VIA MEJL

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna