Ligger och lyssnar på musik medans jag bläddrar i en massa modemagasin. Need some inspiration så att säga. Annars så är det för sjutton den 24e december imorgon, vilket innebär JULAFTON!! Det känns verkligen inte som julafton imorgon och jag tror inte att det kommer kännas så imorgon heller eftersom att vi firar jul hemma i år vilket jag inte kommer ihåg senast vi gjorde, så that’s why tror jag. En ovana helt enkelt.

 

Nej, nu ska jag gå och borsta gaddarna och sedan ska jag krypa ner i sängen, tända lite ljus, sätta på lite julmusik och förhoppningsvis både öka mysfaktorn och julstämningen i mitt rum. Vi hörs imorgon mina kära. Hoppas ni kan sova inatt (något jag inte brukar kunna göra den 23e december) Någon som är likadan? He-he.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna