Nu lämnar vi 2011 bakom oss och ser framåt. Det är ett nytt år och nya möjligheter. 2011 har varit ett riktigt bra år och det har hänt mycket. Både bra och dåliga saker, erfarenheter som jag tagit med mig och som kommer finnas med mig långt fram över. Jag har också drunknat i kärlek, funnit underbara vänskaper, träffat nya människor, gjort saker som jag aldrig gjort förrut och varit med om saker jag inte ens vågat drömma om. Please 2012, be good to me.

 

Gårdagens bravader började med middag hemma hos Emma med alla tjejer. Därefter tog vi på oss klackarna och drog vidare till Oliver där vi dansade och slog klackarna i taket tills tolvslaget då det blev raketer. Alla var goa och glada och vi drack gott och körde gärnet. En riktigt rolig kväll faktiskt. Min bästa nyårsafton någonsin. Tack allihopa och gott nytt år!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna