Har suttit med det här i flera timmar nu och vill svara på ALLA era frågor så det lär ta ett tag det här. Men här har ni answers part 1 på frågestunden. ENJOY yourself!
 

Vad rekommenderar du för löshår? 

Svar: Jag rekommenderar Rapunzels löshår och har även hört att Be gorgeous ska vara riktigt grymt löshår, men det är ju en hårförlängning när man sätter i extensions.

 

Vad vill du göra i framtiden? 

Svar: Jag har så otorligt mycket jag vill göra i framtiden och saker jag vill hinna med innan jag dör. Men framförallt så vill jag resa och upptäcka världen! Jag vill känna på världens alla kulturer, utmana mig själv, åka på safari, snorkla i barriärrevet. YOU NAME IT! Jag vill med andra ord göra allt! 

 

Men jag vill försöka ta ett steg i taget, så nästa framtidsplan är att flytta till LA för att plugga eller jobba som au pair som säkert många av er vet. Jag ÄLSKAR USA och framförallt Los Angeles. Sverige är för litet och för tråkigt för mig. Och den svenska avundsjukan går mig på nerverna!

 

Om jag kommer stanna föralltid eller inte får framtiden förutspå, men jag tror faktiskt att jag kommer komma tillbaka till Sverige och bo i Stockholm något år också. Jag vill prova på allt jag bara kan!

 

 

Vart ifrån får du din inspiration? 

Svar: Undra hur många gånger jag får den här frågan haha. Jag får min inspiration ifrån allt. Andra bloggar, butiker, webshopar, skyltfönster, folk på stan, inredning, tidningar, instagram. Jag letar verkligen överallt och sen sparar jag det jag gillar i en mapp jag har på datorn så att man lätt kan plocka fram inspirationen när man behöver den.

 

Är dina JC lita’s i färgen Suede Taupe eller Buttermilk Taupe? 

Svar: Mina Jeffrey campbells är i färgen Suede!

 

 

Har du ångest över något? Något som förföljer dig typ hela tiden? 

Svar: Inte vad jag kan komma på, men självklart kan jag gå med ångest över skolarbeten, träning eller andra saker. Ibland kan jag även få lite ångest över att tiden går så fort.

 

Vad är dina planer för sommaren? 

Svar: Åh, jag har mycket planer. Men det främsta jag vill göra är att åka med tjejerna till Gotland eller Öland och vi försöker även planera en utomlandsresa i slutet av sommaren. London ska jag, mamma och syrran försöka hinna med också.

 

 

 

När fyller du 18? 

Svar: Olyckligtvis inte förrän den 25 september. Ni anar inte hur mycket jag hatar mina föräldrars planering över min födsel.

 

Vart vill du plugga någonstans efter gymnasiet? 

Svar: Jag vill göra allt i min makt för att inte behöva plugga vidare och jag kommer inte göra det direkt efter gymnasiet heller eftersom att jag ska ta mig till andra sidan jordklotet då. Så svaret på frågan blir väl, jag har ingen aning.

 

Berätta om ditt bästa skönhetstips! 

Svar: Det finns inget bättre skönhetstips än att gå omkring med världens utstrålning och vara nöjd med sig själv och ha en god självkänsla och ett bra självförtroende. 

 

Hur fixar du ditt hår till vardags? 

Svar: Jag gör i stort sett ingenting med mitt hår, lockar eller sover med fläta lite då och då för att få lite mer volym då jag har väldigt tunt och livlöst hår.

 

 

Vart handlar du mest på nätet? 

Svar: Jag kollar runt ÖVERALLT. Men det brukar bli Nelly, bubbleroom, modekungen, romwe, chicy och vivistyle för det mesta.

 

Röker du? 

Svar: NEJ! Jag röker inte och har aldrig gjort. Eller jo, jag har munpuffat en ynka gång för att testa, men aldrig mer.
 

När blev du så intresserad av mode? 

Svar: Jag har tyckt om att klä mig fint ända sedan jag var liten, men mitt stora modeintresse har nog kommit det senaste året och jag blir bara mer och mer faschinerad och fast.

 

Berätta om dina bästa hårtips! 

1. Olja, finns ju bland annat maroccan oil och ricinolja som man kan ha i håret. Det får håret att se helare och tjockare ut och sägs även göra så att håret växer fortare. Annars kan man ju käka B-vitamin!

2. Gör hårinpackning 1 gång i veckan!

3. Försök att inte slita något på håret, jag använder aldrig hårspray förutom till fest, om ens det. Och lock- och plattänger ser jag inte mycket av heller.

 

Hur mycket pengar spenderar du på kläder varje månad? 

Svar: Det beror helt på, det är så himla svårt att säga för det är så olika. Nu i Januari har jag inte köpt någonting om jag inte minns fel. Så tyvärr kan jag inte svara på den frågan för det är jättesvårt att svara på.

 

Hur mycket pengar får du i månaden? 

Svar: Får och får pengar, studiebidraget sätts in på ett sparkonto så jag klarar mig bra på min blogglön.

 

Top 5 butiker där du brukar handla dina skor.. 

Svar: Åh, vad svårt jag hittar fantastiska skor överallt. Men på dinsko brukar jag handla lite mer vardagliga skor och när man sedan kommer till klackar så brukar jag kika in på nelly, vivistyle, modekungen, melba, henrykole osv.

 

Vad lyssnar du på för slags musik? 

Svar: Checka in mina spotify playlists! LOVE, when you are feeling down, WHERE IS THE FUCKING PARTY, puss.

 

Var kommer skorna ifrån som du hade i inlägget ”FLYR VARDAGEN IKVÄLL” och vad kostar dom? 

Svar: Dom kommer hääääärifrån och kostar 699 kr as you can see.

 

 

Om du var tvungen att välja mellan ”att ha anorexia” eller ”vara smällfet”, vilket skulle du då välja och varför? 

Svar: Jag är hellre smällfet än att tvingas behöva lida av anorexia. Vet inte om jag behöver utveckla mitt svar så mycket mer än det. Anorexia måste vara en fruktansvärd diagnos att få.

 

Vart går du i skolan och vilket program läser du? 

Svar: Jag går på Nyströmska skolan i Söderköping och går inriktningen Ekonomi. Det är en linje som kräver en del ansvar och arbete men det är det värt antar jag. Jag känner redan att jag har användning för ekonomi ämnena som jag läser. Och det är ju självklart as bra. Jag trivs på Nyströmska, det är bra lärare och skönt folk i klassen.

 

Jag går på gymnasiet som ligger i staden jag bor i och det är verkligen jätteskönt. För det första så slippar man pendla till Norrköping och sen så är det så härligt att slippa bry sig om kläder och make i skolan.

 

Går du på någon speciell diet? 

Svar: Nej, försöker dock att inte äta så mycket kolhydrater.

 

Hur gjorde du för att lyckas med bloggen? 

Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände där för cirka ett år sedan men jag vet att jag kämpat och att jag tagit mig upp där jag är idag på helt egna ben. Vilket jag känner mig stolt och nöjd över. Det har blivit en slags bekräftelse att jag faktiskt klarar mig på egen hand då jag redan idag gjort det och åstakommit något jag känner mig stolt över.

 

Vad tränar du? Hur gör du för att hålla dig i form? 

Svar: Jag springer ca. 6-7 km 4 gånger i veckan på det röda fantastiska motionsbandet ifrån attract. Äter hyffsat nyttig och bra mat och tar en powerwalk då och då. Sorry för kort svar men jag håller på och förbereder ett helt inlägg om kost, häsla och träning. Så håll ut!

 

 

Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? 

Svar: Om 10 år är jag 28 år, vilket faktiskt känns ganska overkligt och skrämmande på något sätt. Jag hoppas att jag är lycklig om 10 år, att jag känner mig nöjd med min ungdom och jag fått se mycket av världen redan vid den åldern. Jag hoppas också att jag bor tillsammans med någon jag älskar i mitt drömhus någonstans på andra sidan jordklotet. Att jag är ekonomiskt oberoende, så att jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill och tänk om jag kanske har barn?! Jag önskar också att jag jobbar med något jag ÄLSKAR och verkligen brinner för. Och att min man heter Ed westwick!!! Åh, drömma kan man ju! 

 

Dock vet jag inte riktigt om jag vågar säga att jag tror att det kommer se ut som jag skrivit ovan om 10 år.

 

 

Hur ska man göra för att få en stor blogg? 

Svar: Man ska blogga om något som man älskar och brinner för och så ska man komma på det där lilla kodordet som gör att dina besökare stannar kvar när dom tittar in på din blogg. Vad är underhållande? Vad gillar folk att läsa/titta på?

 

Vem brukar fotografera dina outfit bilder? 

Svar: Antingen så är det mitt stativ och min fjärrkontroll som gör jobbet, men oftast så är det min kära syster, mamma eller pappa som står bakom kameran. Min mormor och farmor har också hjälpt till någon gång och självklart ställer mina vänner upp också.

 

 

Har du några skönhetstips för hår och ansikte? 

Svar: Skönhetstips för håret skrev jag ju lite längre upp, men jag tror på att försöka att inte göra så mycket med håret. Då menar jag, att inte använda platt- och locktänger allt för mycket, inte föna håret efter dusch utan låta det självtorka och kanske sova med fläta eller dylikt under natten.

 

Tips för ansiktet är väl i stort sett samma sak, jag går nästan ALLTID osminkad till skolan och försöker att inte alls sminka mig mycket. Det är även viktigt att tvätta sminkpenslarna och byta sängkläder regelbundet då det bara smockas med bakterier där. Tvätta också alltid bort sminket och gör ansiktsmask och ångbad för ansiktet var och varannan vecka!

 

Hur sminkar du dig till vardags och fest? Vilka produkter använder du? 

Svar: Till vardags sminkar jag mig inte, eller jo, ögonbrynspennan är ett måste! Men annars så sminkar jag mig inte till vardags om jag inte ska göra något speciellt. Men till fest så sminkar jag mig dock en del, jag brukar sota ögonen och köra på färgade läppar. Vilka produkter jag använder kan du kika på HÄR. 

 

Vilket är det absolut dyraste klädesplagget du köpt? 

Svar: Jag tror inte jag köpt något as dyrt plagg faktiskt, det dyraste ligger väl runt 1000 lappen skulle jag tippa på. Jag gillar att mixa och matcha ifrån budgetkedjorna istället. Har inget behov av märkeskläder eller liknande.

 

Har du någonsin funderat på att sluta blogga? 

Svar: Klart jag tänkt tanken, men det skulle nog bli svårt då jag tycker att det är så roligt och eftersom att det är en del av vardagen nu. Jag vill ju självklart inte göra er läsare AS LEDSNA OCH SUPER DEPPIGA (skämt o sido). Haha, nej men jag har till och med tänkt blogga när jag får barn. Fatta vad gulligt det skulle bli om jag la upp ”dagens outfit” på mitt barn. Tänker mig en chanel väska, en pälsjacka, ett par jeans och converse. How cute?

 

Vad tycker du är snyggast just nu att ha på sig? 

Svar: Åh, ett par jeffrey campbell klackar, en vit pälsjacka, svarta höga jeans och sen en blus eller skjorta till det. Jag är helt in lööööve i min vita pälsjacka. Så otroligt fin!

 

Vad hade du för betyg när du gick ut nian? 

Svar: MVG i alla ämnen förutom 3-4 där jag hade VG. Amen tja pluggis! Hade du någon fritid eller?

 

Hur har ni råd att åka till USA hela tiden? 

Svar: Företaget mamma jobbar för har sitt huvudkontor i Reno, USA och jobbar man tillräckligt hårt/bra så får man gratis resor och kryssningar i USA för 2 pers flera gånger om året. Så that’s why. Sen är ju mina föräldrar USA-fantaiker också…

 

 

 

 

 

Vad tycker du är viktigast i livet? 

Svar: Vänner och familj så man inte behöver vara och känna sig ensam är nog det viktigate i livet. Det kan väl inte finnas någon på denna jord som vill vara ensam. Så det tycker jag är det viktigaste, att känna sig älskad av familj och vänner och veta att man inte är ensam.

 

Bästa BRUN UTAN SOL tipset! 

Svar: Skrubba kroppen, smörj in dig med vanlig body lotion på armbågarna (då de oftast brukar fastna mer BUS där) och använd sedan ACO:s brun utan sol ifrån apoteket. Jag blir knappt aldrig fläckig och behöver inte skrubba bort den då den försvinner av sig självt efter 3 dagar cirkus. Då är det bara att smörja på ny vilket är helt sjukt bra!!

 

Ett TIPS bara: Träna aldrig om du tagit på BUS dagen innan!! Jag blir sjukt svettig när jag springer mina 7km så brun utan solen bara rann och försvann i armvecken och på halsen….

 

Bästa sminktipset! 

Svar: Hellre för lite än för mycket och sen lägg alltid en bra bas. Såååå sjukt viktigt.

 

Vart har du köpt din fina vita pälsjacka? 

Svar: CHICY.SE 

 

 

Tjänar du pengar på din blogg? 

Svar: Yes sir, I do!

 

Vilka länder har du varit i? 

Svar: Känns som att jag bara varit i USA.. Men jag har faktiskt varit i Mexico, på Mallorca, i Norge, Danmark och Tyskland också. Wohoooo!

 

Hur bestämmer du vad du ska ha på dig varje dag? 

Svar: Till skolan så är det liksom ”I don’t give a shit about what I’m wearing”. Men annars så brukar det bli så att jag river ut hela garderoben, försöker mixa och matcha allt som finns och tar det jag satte på mig först ändå… That’s the story of my life..

 

Vad gör du med ditt hår en dålig hårdag? 

Svar: Öser på med torrschampo och sätter upp håret i en stram toffs. Buhuu.. Känns faktiskt som att det händer ganska ofta nu för tiden.

 

 

Vilka är dina favoritskor? 

Svar: Hallååå? Vad det där ens en fråga? JEFFREY CAMPBELL taupe suede ofc!

 

Hur mycket väger du? 

Svar: INGEN ANING faktiskt. Jag bryr mig inte om min vikt. Det känns bara fel att väga sig då muskler ändå väger mer än fett liksom och eftersom att man väger mer ju längre man är osv. Vikten spelar absolut ingen roll, se dig själv i spegel istället och tänk ”Fan vad snygg jag är och vilken kropp jag har”.

 

Hur klarar du av all stress från skola? Och hur får du tid att hänga med så mycket vänner? 

Svar: Stressen ifrån skolan vet jag inte riktigt om jag klarar av alla gånger men jag försöker verkligen och tycker man att det är för jobbigt så är det bara att säga åt lärarna så fixar man det liksom så det är ganska chill ändå. Och vänner hänger jag med endast på helgerna typ, det brukar bli en och annan fika under veckodagarna men annars så orkar jag inte för man är så trött efter skolan och speciellt nu när det är så mörkt, dystert och trist ute hela tiden med.

 

 

Vad är det för läppstift du brukar använda? Det hallonröda/persikofärgade? 

Svar: Det är ett läppstift som jag köpte i USA ifrån märket REVLON i färg 677.

 

 

Kan du berätta lite om USA, shopping, New york, affärer du rekommenderar, sevärdheter, vad kostar allt på ett ungefär och ja tell me everything? 

Svar: USA är ett jävligt ballt land, det finns allt och de största städerna har alla något för sig som är unikt och fantastiskt. Shoppingen är grym i LA på sunset boulevard och i köpcentrumen där som exempelvis Beverly center. Jag gillade även Robertson Boulevard, där finns onepiece och absoluta favoritbutiken LF som Hanna och Maria Montazami tipsade mig om. LOVE IT!

 

I New york har jag inte allt för bra koll på shoppingen då jag bara varit där två gånger varav första gången var runt 12 bast och nu andra gången bara var där i en dag. Men butikerna som finns runt om hela USA och som jag rekommenderar är självklart Victoria’s secret, Forever 21, LF, American outfitters, American vintage osv.

 

Vill du äta gott så finns det mängder med restauranger men min personliga favorit är Cheesecake factory och den kedjan finns överallt i USA. Wholefoods är också kanon om man vill käka nyttigt och bra, men det är en mataffär ingen restuarang.

 

Target och Walmart är två affärer som har allt ifrån kläder till design. Det är helt sinnessjukt billigt och man kan fynda där!!!

 

Mat är väldigt biligt i USA och käkar du på restaurang så kan du köpa en portion och dela på TVÅ lätt! Det gör vi alltid för det är så jäääääkla mycket mat. Och märkesgrejer är betydligt billigare än hemma då de flesta märkena kommer ifrån USA. Det finns även riktigt bra outlets där man kan fynda äkta converse för 250 spänn bland annat. Kläder och smyckan är billigare också!!

 

Och sevärdheter finns det ÖVERALLT i USA. Jag kan inte rabbla upp allt jag sett och varit med om för det finns så mycket. Men Universal studios i LA var häftigt, att cykla runt i en nationalpark bland vilda aligatorer och andra djur i Florida var också en upplevelse och New york är ju en stad i sig. Las vegas likaså och öknen som man måste åka bil igenom för att komma dit.

 

Om man är lite mullig eller rund om magen, vilka kläder tycker du att man ska klä sig i då? 

Svar: Jag tror på oversize, inget som sitter åt så mycket kanske. Men man ska alltid klä sig i kläder man trivs i oavsett vad. Men ibland vill man ju vara lite fin och då får man ju lida pin också.

 

Är den hårfärgen du har äkta? 

Svar: JA till största del, slingar ju håret  ca. 3-4 gånger om året. Men jag är väldigt blond i grund och botten och vill bara slinga det på hösten/vintern/våren då det är då det behövs för att inte bli allt för mörkblond.

 

Vilka bikinis på H&M skulle du slå till på? 

Svar: Det finns sjukt många snygga och fina bikinis i år. Jag tänker fasiken köpa varenda bikini här nedan!!

 

 

Detta låter kanske lite konstigt, men jag är intresserad av handstilar och skulle jättegärna vilja se din för att se om den säger något om dig som person. Tycker det är superspännande! 

Svar: HAHA, vilket ovanligt intresse! Men fasiken vad spännande det låter. Här nedan har du en liten slarvig hälsning ifrån mig. Du MÅSTE kommentera vad min handstil säger om min personlighet i det här inlägget nu. Pinky swear?

 

 

Hur känns det nu när du inte bloggar så mycket? 

Svar: Det känns superskönt att inte känna pressen att blogga varje dag, men nu känner jag istället att jag verkligen VILL blogga varje dag och göra så många inlägg jag bara kan.

 

Har du några bra tips på för att få en tajt toffs? 

Svar: Tvätta håret precis innan, då kan det inte gå snett. Annars kamma igenom håret superduper noga och ha lite hårgele eller vatten så den blir riktigt tajt.

 

Skulle inte du kunna lägga upp lite bilder på dig när du var liten? 

Svar: ABSOLUT, here you go!

 

 

Amanda (min lillasyster) och jag satt vid datorn och bloggade?!

 

 

Jag och moa, en av mina bästa tjejkompisar. LOVE YOU!

 

 

Jag och syrran i våra midsommaroutfits. Orginellt val!

 

Är inte du och Filip tillsammans längre? 

Svar: Har fått tusen frågor om det här, men svar nej. Tänker inte gå in på mer detaljer vilket jag hoppas att ni respekterar tack!

 

Berätta om ditt bästa tips för bra självförtroende samt våga ta för sig! 

Svar: Bästa tipset för att våga ta för sig mer är älska sig själv först och främst. Det är så viktigt att vara nöjd med sig själv precis som man är! Vet att alla säger så hela tiden men det är verkligen så. Att tro på sig själv, vara nöjd med sig själv samt strunta i vad andra tycker om dig. Du är bra precis som du är och helt fantastisk precis som du är!

 

En annan sak som kan spela in på hur pass mycket man tar för sig är humöret. Har man en jobbig dag och bara tycker att allt är skit så är det inte så konstigt att man inte är så social och trevlig. Ju gladare jag är, desto mer hypad, galen, social och trevlig är jag typ. Har man en skitdag så är det svårt att liksom försöka vara glad, if you see what I mean. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna