Här kommer den andra och sista delen på svaren på frågestuden. ENJOY lovies! Hoppas ni är nöjda med svaren och att ni tycker att det är roligt att läsa. Kommentera gärna inlägget om ni har någon mer fråga så svarar jag på dom i kommentarsfältet sedan. KRAAAAAM
 

När åkte du till USA för första gången? 

Svar: Jag tror jag var 5 år, och då åkte vi till Florida för sol och bad.

 

 

Vad har du för kamera? Jag är ute efter en bra systemkamera har du något tips? 

Svar: Jag har en Nikon D90 och en Nikon D3000 samt en fuji men jag vill jättegärna ha en Nikon J1 (rosa såklart) eller en Canon G12 eller G11 då man kan se sig själv när man tar kort om man nu skulle vilja det vilket verkar vara en toppengrej för min del! Plus att det är en mindra systemkamera.

 

Hur många har du kysst? 

Svar: Haha, 8 stycken tror jag!

 

Hur blev du och Filip tillsammans och hur träffades ni? Vem tog första steget? 

Svar: Vi är ju som sagt inte tillsammans längre men vi träffades i sjuan typ för första gången. Jag kommer inte riktigt ihåg men vi hängde väl inte så jätte mycket förrän de två senaste åren då vi varit med varann som kompisar. Sen i somras så började vi umgås mer och mer och började flörta lite och sen blev det vi. Vi har som sagt känt varann några år och har väl alltid attraherats av varandra han och jag. Men nu är det som sagt slut mellan oss…

 

Första steget tog han tror jag, men hallå det är väl givet? De är killen som ska visa framfoten. Eller hur tjejer? Håller ni inte med? Skämt och sido.

 

Vilka är dina 6 favoritaffärer? 

Svar: H&M, LF, Victoria’s secret, Bikbok, Romwe, Monki.

 

 

Hur gammal var du när du började blogga? 

Svar: 14år tror jag.

 

Svarar du ofta på dina läsares mejl? 

Svar: Tro mig jag försöker verkligen svara på alla era mejl men jag hinner inte. Läser alla gör jag dock! Men jag lovar att lägga mer tid på att svara på era kommentarer och mejl för jag tycker det är väldigt viktigt och jag får ju så fina komplimanger av er hela tiden. Ni är bäst!

 

Vilken är den bästa hårinpackningen enligt dig? 

Svar: Jag vet inte vad min hårinpackning heter, men Redkens hårprodukter är dom BÄSTA som finns! Håret blir magiskt.

 

Hur många besökare har du varje dag? 

Svar: Nu är det ca. 7000 – 9000 unika läsare varje dag vilket känns lite tråkigt då jag hade 8000- 10 000 unika besökare varje dag för någon månad sen men jag tycker själv att min blogg blivit sämre så jag förstår att jag tappat läsare. Mitt besöksrekord ligger dock på 12 600! Wieeee

 

Har du några komplex? 

Svar: Ohja! Men jag väljer att hålla det för mig själv då jag faktiskt försöker att jobba bort mina komplex. Man ska vara nöjd med sig själv.

 

Jag har hört att du inte alls har på dig samma kläder i skolan som i bloggen och varför säger du att du alltid går omkring osminkad när man ser klart och tydligt på dina bilder att du har smink på dig? Och varför har vi inte sett någon bild på dig utan smink om du nu är det så ofta? 

Svar: I skolan har jag i stort sett aldrig på mig några ”snygga” kläder. Idag gick jag till och med i mysbyxor vilket ALDRIG händer, men jag orkar inte bry mig och tycker att det är så skönt att glida omkring i sköna slappa kläder och boots. Jag pluggar ju bara ändå så varför klä sig snyggt för kan jag tycka?

 

Osminkad är jag därför i stort sett alltid också i skolan och det är så skönt! Plus att det är så otroligt bra för hyn och självförtroendet. Jag trivs utan smink och är precis lika nöjd med mig själv utan som med make up.

 

Här nedan har ni en bild på mig osminkad som jag tog en morgon härom veckan. Jag ÄLSKAR verkligen att inte ha en massa smink på mig. Det är tamefan det bästa som finns. Men samtidigt som jag älskar att gå osminkad så älskar jag att klä upp mig, göra mig snygg, sminka mig och fixa till mig.

 

 

Om man gillar en kille men inte riktigt vågar snacka med honom vad ska man då göra? Jag är rädd för att göra bort mig och så. 

Svar: Var bara dig själv! Och PRATA med honom! Visa intresse, skriv till honom på FB, eller släng iväg ett sms om att ni kan ta en fika? En fika är alltid en bra början och verkar han inte intresserad eller tackar nej så är det hans förlust då är det bara att spana vidare!

 

Vad är din syn på ätstörningar och vad ska man göra om man lider av det? När anser du att man har problem med mat och träning? 

Svar: Jag förstår verkligen hur lätt det är att hamna i den här onda cirkeln och drabbas av ätstörningar som en ung tjej. Man jämför sig med andra, är inte nöjd med sig själv och försöker se ut som ”idealkroppen” (om det nu finns någon sådan). Och det verkar vara en fruktansvärd sjukdom.

 

Jag kan inte svara på när man har problem med mat och träning men när man inte längre äter mat av olika anledningar så antar jag att det är illa, likaså om man inte äter trots att man är hungrig bara för att man är rädd för att bli tjock. Det är nog inte heller så bra att känna sig tvingad till att träna och må dåligt om man inte gör det.

 

Men som sagt, jag har inte sån stor koll på anorexia och andra sjukdomar så jag vet som sagt inte men mat som är så himla gott och träning som är så roligt ska ju verkligen inte göra folk sjuka. Det är så hemskt.

 

Vart tror du att du befinner dig om 2 år? 

Svar: Jag är utan tvekan i L.A. och lever livet. Därför lovar jag att bjuda hem alla läsare som har planer på att åka till L.A. medans jag är där. Det skulle vara riktigt roligt att få visa er små guldkorn och bra shopping i lala-land.

 

Om du bara fick välja en av dina vänner, vem är du då närmast? 

Svar: Moa, Emilia och Bea är min allra närmsta vänner. Och jag skulle inte kunna välja en av dom för dom är lika fina allihop men den jag hållt ihop mest med och vet mest om mig är nog Moa. Vi har varit bästisar sen vi var små snorungar.

 

Vad har du alltid med dig oavsett vart du går? 

Svar: Min iphone och mina hörlurar. No doubt about that. Hörlurar klarar jag mig inte utan. Får panik om jag sitter på bussen ensam och inte kan lyssna på musik. Det är min drog.

 

Den bästa iphoneappen du har? 

Svar: Jag älskar INSTAGRAM, följ mig där!! Hannalicious heter jag.

 

 

Vilket godis gillar du mest? 

Svar: Jag ÄLSKAR dom här röda och gröna godisarna med vita streck i. Ingen aning om vad dom heter men de är mina favoriter. Även melongodisar och ferraribilar samt vanliga bilar.

 

Hur ser en vanlig skoldag ut? 

Svar: Jag går upp på morgonen, sätter på mig min morgonrock, gör iordning en god frukost, borstar tänderna, väljer kläder och springer sedan till bussen. Sen har jag ca. 4 lektioner om dagen i skolan och ibland håltimmar eller sovmorgon. Lunch äter jag också ALLTID, skulle inte klara skoldagen annars. Blir trött, tjurig och hängig utan mat. Sen efter skolan så vill jag hem så fort som möjligt, brukar därför ringa mamma eller ta en buss hem så fort som tusan.

 

Vad tycker du om Norrköpings skvallerbloggar och har du någon gång blivit sårad av något som står i dom? 

Svar: Jag tycker att det är så patetiskt och bryr mig inte för fem öre om dessa skvallerbloggar. Jag förstår inte varför folk måste luska och lägga sig andras liv. Uppenbarligen för att man själv kanske inte har något. Det är tråkigt att vissa jämt och ständigt måste klanka ner på andra människor.

 

Självklart så blir man ledsen och det känns när någon säger något elakt eller dumt om en. Jag vet själv hur det känns när man får en negativ kommentar och det räcker bara med en ynkaste, lilla kommentar för att ta åt sig vilket är så dumt. För en endaste kommentar är ingenting mot alla andra fina ord och komplimanger man får. Därför måste man lära sig att stöta bort de negativa och dra åt sig de goda och fina istället. Det är viktigare än man tror.

 

Tror du på höga eller låga jeansshorts i sommar? Vilka skulle du själv välja? 

Svar: Jag tror på höga!! Jag kommer bara ha höga shorts i sommar. Jag ÄLSKAR höga jeansshorts. Så otroligt snyggt!

 

 

Ska du sommarjobba? 

Svar: Jag tror faktiskt att jag vill ha ett sommarjobb i sommar för att tjäna lite extra cash men jag vet inte vart jag vill jobba och jag vet inte om jag orkar ta tag i det då det är så mycket annat som händer i mitt liv at the moment. Men vi får se. Det vore ju kul samtidigt som jag känner att jag bara vill leva och göra precis vad jag vill i sommar.

 

Är du duktig på att övningsköra? 

Svar: JAAAAA, det måste jag väl säga att jag är. Jag är inte ett underbarn men köra kan jag ju. Dock är jag sääääääämst på att parkera och backa hehe.

 

Vart skulle du vilja resa med dina kompisar, något som är billigt och bra? 

Svar: Jag och mina tjejer har kollat på Rhodos och andra ställen i Grekland samt Bulgarien och Turkiet. Jag känner väldigt mycket för att åka till Rhodos då man kan ta en båttur till andra öar eller åka över till Turkiet över dagen vilket lockar ganska så mycket. Någon som har tips på resor?

 

Är dina vänner också modemedvetna? Har de också blogg? 

Svar: JA, jag tycker att alla mina vänner har snygg klädstil. Vilket är jättekul då man kan inspirera och låna av varann. Några av mina vänner har blogg, här är MOAS, här är BEAS och här är EMILIAS. Check em out!

 

Är du nöjd med din kropp? 

Svar:Ja, jag är nöjd med min kropp. Jag känner mig sund och nyttig och det är en sån underbar känsla. Självklart finns det lite valkar här och där som man gärna blir av med men det är inget jag hakar upp mig på. Jag kör mitt race! Tränar så ofta jag kan och vill och äter relativt bra varje dag.

 

 

När har du tänkt komma till Ljusdal/Hudik? Jag väntar på min fika. 

Svar: Jag vet inte, har inte någon resa planerad upp till Hälsningland än på ett tag i varje fall. I sommar kanske? Jag lovar att skriva om det på bloggen så att du och jag kan ta våran fika som jag lovat dig sötis!

 

Sjunger du? 

Svar: Jag har sjungit en del i högstadiet på olika events/ tillställningar och så. Sjöng även på min fasters bröllop och älskar att sjunga karaoke. Men nu för tiden så har det inte blivit mycket sång för min del, det är bara i duschen jag hinner med det nu för tin.

 

Äger du några Uggs? 

Svar: Nej, inte äkta. Mamma och syrran har dock ett par varsinna som jag brukar låna ibland.

 

Hur gammal vill du vara när du skaffar barn? Hur många barn vill du ha? Vad ska dom heta?  

Svar: Jag vill väl vara runt 27 kanske. Haha känns helt sjukt att sitta och planera barn men aa runt 27 års ålder blir nog bra. Måste bara hitta min drömprins til dess vilket känns lite tungt hehe.

 

Jag vill nog ha 2 barn tror jag, en tjej och en kille helst. Eller tvillingar!

 

Jag vill ha lite udda och söta namn, åh jag har massa fina namn på tungan. Delar inte med mig dock! Hahah, nu blir ni nyfikna va? HAHA tjena mittbena vilka underbart söta kids jag hittade här nedan. Åh, dör så fina!

 

 

Vad ogillar du mest hos dig själv? 

Svar: Väljer att hålla det för mig själv. Men jag tycker inte om att jag skapar en tillit hos människor så fort. Det är ingen bra egenskap kan jag lova. Måste tänka på vad jag säger och till vem.

 

Har din syster en blogg? 

Svar: Ja, Amandalicious.devote.se SÅKLART!

 

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna