Jag blir helt faschinerad och exalterad när jag bläddrar runt bland olika inredningsmagasin eller surfar runt på we heart it och tittar på inredningsbilder. Jag bara ÄLSKAR det. & jag vet precis hur jag vill bo. Det ska vara vitt, stort, rymligt och den lantliga och gammla känslan av olika möbler ska möta modernt. Det ska vara trä, färg, blommor, fotografier, ordspråk, högt i tak, stora fönster, enorma valv, stora dörrar och ja ni förstår säkert precis hur jag menar.

 

Vad tycker ni om inredning? Skulle det vara roligt att se mer av det här i min blogg för jag är verkligen galen i inredning. Det är så inspirerande och härligt. Åh, blir helt AAAAAAAAAAA. Haha, gud vad jag vill flytta hemifrån och inreda min egna lya.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna