Här kommer en liten lista på 20 saker du kanske inte visste om mig.  

 

– Jag tycker inte om läsk. Har svårt för kolsyra, så dricker helst inte Loka heller. Jag dricker i stort sett alltid vatten. Det är så gott!

 

– Jag har aldrig rökt och kommer aldrig göra heller.

 

– Jag har en hemsk fobi för råttor, kan inte ens kolla på en bild på en råtta. Tycker att dom är så fruktansvärt äckliga och vidriga. Ryser bara jag tänker på råttor. Fy usch.

 

– Jag har inga kusiner och kommer nog aldrig få någon heller… Men jag klagar inte, det innebär bara mer presenter och kärlek ifrån mina mor- och farföräldrar. How sweet isn’t that?

 

– Jag vaknar ofta väldigt tidigt på morgonen, trots att jag varit uppe halva natten vilket känns väldigt omänskligt faktiskt. Har dock sjukt svårt att gå upp på morgonen när jag ska till skolan.

 

– Jag föddes i Ljusdal, en liten köping som ligger i Hälsingland.

 

– Jag kan bara INTE äta ruccola och är inte så speciellt förtjust i köttbullar och lax. Men annars så stoppar jag i mig i stort sett vad som helst. Har en speciell crush för stark mat, eller italienskt.

 

– Jag kan inte blåsa ballonger och inte vissla heller för den delen.

 

– Jag har på senare tid blivit otroligt känslig, gråter till allt ifrån film till att någon säger något fint till mig nu för tiden. Började gråta när en av mina tjejkompisar berättat att hon fått ett as gulligt brev av hennes pojkvän. Jag visste inte vad som stod i brevet, men när jag såg hur glad hon var och hur hennes ögon lyste så började jag gråta för att jag var så glad för hennes skull och för att hon var så glad över det som hennes pojkvän skrivit. Hur sjukt är inte det? Blir nästan lite rädd.

 

– Jag startar gärna inte konflikter med folk eller bråk och har sväljt en del endast för att jag inte orkar tjaffsa och bråka med folk. Så onödigt och det tär bara krafterna och energin. Men säger någon något om min blogg eller bloggare generellt då är jag igång på nolltid.

 

– Jag vräker alltid ur mig ”AJ”, en ren reflex av att ett skämtslag på armen ska göra ont.

 

– Jag smaskar (och jag HAAAAAAAATAR det), det är otrevligt och äckligt. Vad ska jag göra för att inte smaska? Anyone?

 

– Jag tycker att Carolina Gynning är en jävligt grym och drivande kvinna och inspireras massor av henne och hennes liv. Hon är en av mina stora kvinnliga förebilder. Gotta love her.

 

– Jag önskar att jag levde på Upper East Side i den dramatiska tv-serien Gossip Girl.

 

– Jag är en tidsoptimist och SPRINGER ALLTID till bussen, och yrar omkring hemma innan jag ska iväg någonstans. Värst är det när jag är med Bea, vi tillsammans är ingen bra kombo om vi ska på fest exempelvis. Oj oj oj.

 

– Jag har aldrig haft hål i tänderna och är superduper noga med att borsta dom varje morgon och kväll. Jag kan inte sova utan att ha borstat tänderna.

 

– Jag kan verkligen inte laga mat, och jag hatar det. Vill vara as grym och bäst i köket liksom. Men jag får panik så fort jag ska göra pasta och måste ringa och fråga mamma hur jag ska göra liksom. Funderar på att ta matlagningskurser eller något för att lära mig.

 

– Jag har ett stort behov av att få vara ensam ibland, dock inte på kvällarna/nätterna men på dagarna. Bara sitta hemma och vara ensam. Så skönt!

 

– Jag fryser nästan jämt!

 

– Jag tror nästan alltid gott om människor och gör mitt yttersta för att inte skapa en bild av hur en människa är av andras erfarenheter och upplevelser då jag gärna vill träffa personen i fråga själv för att bilda min egna uppfattning om personen. Tycker att det är viktigt att inte döma folk när man inte känner dom. Det är så mycket som kan bli fel då. Tro mig, det vet jag av egna erfarenheter.

 

– Jag tycker att romantiska killar är det charmigaste som finns. Överraska mig med en bukett blommor, tänd ljus när vi äter middag eller myser i soffan, skriv ett kärleksbrev, sprid ut rosenblad på sängen tillsammans med lite jordgubbar, ge mig frukost på sängen, ring mig endast för att säga godnatt eller hur mycket du tycker om mig eller bara överraska mig när jag är hemma med att komma utan att du sagt någonting. Amen alltså ni hajar, typiska romantiska saker är så himla gulligt. TA TILL ER DET KILLAR! Bara genom att skicka ett gulligt sms så har du gjort hennes dag, jag lovar!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna