Det är många som frågar mig om Los Angeles, vad jag vill göra där, varför jag vill dit och så, så jag tänkte berätta lite om det för er som är intresserade och för er som funderar på att göra samma sak kanske.

 

Jag vill ju som säkert många av er vet åka till Los Angeles efter gymnasiet. Varför jag vill just till L.A. är till stor del för att jag älskar Californien och USA men framför för att jag har blivit helt kär i själva staden. Det finns verkligen allt där! Havet och stranden, Hollywood Hills, L.A. downtown, mysiga Santa Monica, vackra Malibu med bergen och havet och ja ni fattar liksom staden har ALLT.

 

Jag har alltid velat åka till USA för att plugga eller vara au pair och det har aldrig varit någon tvekan om att det är till Cali jag vill. Många frågar varför jag vill inte åka till New york eller Miami men i Los Angeles så finns ju både värmen och storstadskänslan så man får liksom lite best of both worlds där känner jag. Shoppingen tycker jag är bäst där också. Har dock inte så mycket erfarenheter av shoppingen i New york men jag antar att den egentligen är lika bra i ”The Big Apple”.

 

 

Men som sagt så SKA jag åka efter jag fyllt 19 har jag tänkt, eller det beror på om jag ska plugga eller vara au pair eftersom att jag måste anpassa datum efter terminstart om jag ska gå på College. Ska jag vara au pair så ska jag försöka att fixa en familj på egen hand via kontaker i L.A. och ska jag plugga så ser jag mig helst studera på SMC (Santa Monica College) i Santa Monica.

 

Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag vill plugga eller om jag ska åka för att vara barnflicka hos en familj. För jag känner mig verkligen så otroligt less på att plugga just nu, men jag skulle verkligen vilja uppleva den sk. ”College-känslan”. Tänk er alla dessa fester, danser och events och högtider som firas så stort i USA. Jag älskar verkligen alla Amerikanska filmer, med dessa baler då alla planerar kvällen in i minsta detalj och klär upp sig och utser promqueen och king och skriver allt i årsboken osv. Åh, så himla roligt alltså.

 

 

 

Men som sagt så kan jag ju inte bestämma mig för samtidigt som jag funderar på att plugga så vill jag ju tjäna lite pengar, bo hos en typsik Amerikansk familj och leva i deras vardag och uppleva högtider och följa med och resa med dom. Så jag har ju faktiskt lite beslutsångest över det här. Det känns ju lite surt att man inte är 21 också. Men det är sådant som löser sig.

 

Så ja nu vet ni lite vad jag har framtidsplaner ang. Los Angeles. Fråga mig inte hur länge jag kommer stanna för det har jag absolut ingen aning om. Det får man nog se med tiden tror jag. Antingen så känner jag mig nöjd efter 1 år och känner att jag vill tillbaka till Sverige för att åka tillbaka efter några år igen eller så stannar jag resten av livet typ. Jag vet ju att mina föräldrar kommer flytta till Florida efter min lillasyster gått ut gymnasiet så jag kommer ju inte ha något hem i Sverige liksom om man ser det så.

 

 

 

Annars då någon av er som tänker som jag, att bara dra härifrån efter gymnasiet? Om inte så får ni väldigt gärna komma och hälsa på mig i L.A. sen. Gud så roligt! Dock är det ju cirkus 1,5 år kvar men det kommer ju gå så fort alltså. Snart sitter jag fasiken på planet dit med hela livet nerpackat i en resväska.

 

Eller så blir det inte alls som jag tänkt mig, jag kanske ändrar mig helt när jag tar studenten och åker till Lund för att plugga till lärare?! Fast nej, jag ska följa mina drömmar! Det tycker jag att ni också ska göra. Jag tänker inte ligga på dödsbädden och känna att jag ångrar en massa saker som jag inte gjorde. Jag ska verkligen leva fullt ut.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna