Får jättemycket önskemål om fler träningstips och träningsinlägg så gjorde ett litet collage med fitspo bilder, god och fräsch mat och snygga träningskläder. Hoppas ni tycker att det är kul att läsa om och hojta gärna till om det är något mer ni vill att jag ska skriva om/visa er. Jag är alltid öppen för förslag! Kramis

 

 

Här har vi lite fitspo bilder. Fick även med supersnygga systrarna Montazami på ett hörn där. Gillar californiastilen. Tycker också att bilden på tjejen i neongul sportbh som hoppar är så himla härlig och motiverande. Man blir glad och vill bara ha hennes sjukt perfekta kropp.

 

 

Här ovan ser ni lite snygga träningskläder. Jag tycker färgglatt är väldigt bra när man tränar. Man blir så glad och det är extra snyggt nu till sommaren när man blir lite brunare också.

 

Kepsen är ifrån monki, tishan forever 21, hoodien victoria’s secret, organde sportbh ifrån h&m, neongul topp ifrån gina tricot, skinnshorts ifrån romwe, rosa sportbh ifrån nike, skor ifrån nike och vattenflaskorna är också ifrån nike. 

 

 

Sen är det ju viktigt att äta bra mat också. Åh, så hungrig jag blir när jag ser det här. Jag själv föredrar sallader och frukt och bär. Det ser inte bara nyttigt och fräscht ut, det är så otroligt gott också. Mer grönt och färgglatt bör alla äta tycker jag. Ät hellre en fruktsallad än en kladdkaka eller byt ut chipsen mot grönsaker med dipp. Byt helt enkelt ut dina dåliga vanor mot något bättre och nyttigare alternativ.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna