Tänkte bara ge er lite tips på vad ni kan göra om ni inte har något att göra på veckans tråkigaste dag – SÖNDAGAR. Inte för att jag tycker att det är en tråkig dag men jag vet att många andra gör det och bara får ångest över att en ny vecka ligger och väntar runt hörnet. Så här har ni lite tips på vad ni kan göra.

 

– Ta en lång härlig promenad för dig själv, rensa tankarna och ladda upp med ett gäng härliga låtar som du kan lyssna på. Det är verkligen det bästa som finns tycker jag. Jag brukar ha med mig vovven också, ännu bättre så slipper man känna sig allt för ensam.

 

– STÄDA RUMMET. Ibland kan jag fasiken tycka att det är roligt att städa mitt rum, obsverera IBLAND. Jag brukar alltid sätta typ Whitney Houston på högsta volym och sen städa hela rummet från golv till tak medans jag dansar och sjunger med till “Oh, I wanna dance with somebody”. Det blir genast lite roligare att städa då. Och när man är klar så känner man sig så jäkla nöjd.

 

– Ta hand om ditt hår. Gör en hårinpackning och låt den sitta i lite extra länge. Undertiden kan du ju alltid raka benen, skrubba kroppen med body scrub och göra en ansiktsmask.

 

– Sätt på dig dina allra mysigaste myskläder och lägg dig i soffan och se på tv eller på din favoritserie. Extra mysigt om man har duschat och smört in sig med någon fantastiskt gott luktande body lotion eller om man har en pojkvän man kan mysa med.

 

– Bjud över tjejkompisarna och laga mat och spela spel, det mysigaste som finns! Ni kan laga lite tacos, göra en fruktsallad eller käka lite grönsaker med dipp och bara mysa och umgås och snacka skit.

 

– Tänd upp hela badrummet med mängder av värmeljus och ta ett långt och härligt bad och bara njut. Extra njutsamt med favvotidningen och lite Jason Reevs på det.

 

– SPRING, dra ut och spring flera kilometer på förmiddagen och jag lovar dig att du kommer njuta resten av dagen, kvällen och kanske till och med veckan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna