Är påväg upp till Arlanda at the moment med ett gäng ungdomar ifrån skolan då vi ska åka till Italien i 5 dagar som ett litet utbyte. Det är min skola, Nyströmskaskolan som har fixat det här utbytet och det ska bli jätteroligt, är dock lite nervös då jag ska bo hos en Italiensk familj under dom här dagarna men det är bara att tänka att det är spännande och lärorikt.

 

Vi ska åka till en stad i södra Italien som heter Matera och jag håller bara tummarna för fint väder. Tror dock att majoriteten av dagarna skulle innehålla regn men jag hoppas på det bästa. Vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket på resan då hon jag ska bo hos inte hade internet, men jag uppdaterar så mycket jag kan och har förberett lite tidsinställt.

 

Adios amigos!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna