Hej mina fina lasare! 

 

I LOVE ITALY. Maten ar jattegod, staden jag bor i ar sjukt mysig med dessa sma grander och gamla hoghus och byggnader och ja jag gillar det verkligen.

 

Sitter just nu hos Mariana som jag bor hos och vi har precis atit en fantastiskt god lasange som hennes mamma lagat. Vadret idag har varit soligt sa vi lag pa stranden i nagon timme och solade men sen borjade det blasa och regna lite. Idag har vi varit pa stranden som sagt och dar cyklade vi lite mountainbike och skot pilbage ocksa.

 

Ingen pratar bra engelska har sa det ar svart att forsta varann men det funkar. Haha, att man ens vagar ge sig ivag pa en cykeltur med en instruktor som man inte kan kommunicera med.

 

Nu maste jag kila. Ikvall ska vi ut med Marianas killkompisar. Vi hangde med dom igar ocksa pa en PUB dar hennes pojkvan jobbade och at en superdupergod pizza och sa larde jag mig lite Italienska. Jag kan saga, “buongiorno”, “buon appetito” och “buonanotte” haha.

 

PUSSSSSSSSS

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna