Idag har jag bestämt för att starta ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel som jag på ett eller annat sett egentligen borde startat för länge sen men som jag äntligen insett att jag klarar av att deala med nu. Jag har varit så fruktansvärt rädd bara och stängt in mig själv och framförallt utelämnat viktiga människor bakom den stenhårda muren jag har byggt upp. Mitt liv har pendlat upp och ner hela tiden och jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag inte längre orkar men ända fortsatt att suga åt mig all denna tillfälliga lycka som försvinner lika snabbt som den kommer. Jag behöver finna min balans nu.

 

Tycker därför att starten på min och Beas två månaders period där vi ska köra stenhård kost och träning passar perfekt för mig just nu för att finna den här balansen. Men som sagt så vet jag inte riktigt vart jag har varit dom senaste månaderna, ena stunden så känns allt så himla bra och jag är så himla glad medans jag den andra sekunden inte känner igen mig själv och bara har varit ledsen för ingenting. Min största fruktan är att förlora mig själv och att förlora andra och jag behöver göra något åt det nu innan jag hamnar i den onda cirkeln.

 

Däremot så har jag lärt känna mig själv mer och lärt mig att förstå andra människor på ett helt annat sätt och upptäckt ett nytt tänkande. Jag har liksom vuxit som person samtidigt som jag osynligt brytit ner mig själv genom att aldrig riktigt låtit såren läka helt innan jag rivit upp dom igen.

 

Många av tänker säkert vad har du att klaga på egentligen? Och ska jag va ärlig så har jag inte riktigt svaret på den frågan själv. Jag vet bara att jag har så mycket känslor runt omkring mig hela tiden som jag inte klarat av att handskas med. Det räcker så.

 

Nu kör vi! Berättar mer om träningen och kosten imorgon eller på onsdag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna