Italienresan till Matera som jag och ett gäng andra Nyströmskaelever fick göra i och med ett samarbete med en fransk och en italiensk skola har verkligen blivit ett minne för livet. Jag kommer aldrig glömma när jag gick och la mig första natten brevid en helt främmande Italienare som pratade ett helt främmande språk och bodde i en helt främmande stad och hur konstigt men ändå härligt och spännande det kändes.

 

Under resans gång har jag käkat kakor och nutella till frukost VARJE morgon, lärt känna jättegulliga och härliga människor, skrattat så att tårarna sprutat, ätit fantastiskt god mat, känt på Italienskt nattliv, dreglat efter några snygga Italienska killar, varit uppe i bergen hos Mirianas (tjejen som jag bodde hos) pojkväns landställe, varit med om kulturkrockar, desperat använt google translate, varit med om världens roligaste toalett vistelse någonsin, blivit totalt missuppfattad, spenderat några timmar i Berlin och bara haft det allmänt bra. Det har verkligen varit en rolig och lärorik resa det här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna