MMS 2012-05-03

 

Fick hem ett fantastiskt paket ifrån MMSPORTS igår med en massa bra protein och vitaminer för min kropp nu när jag tränar så jag tänkte berätta lite om varje produkt här och vad det är bra för. MMSPORTS är verkligen en hemsida att rekommendera, dom har allt och de har dom bästa proteinshakesen!

 

Om vi börjar ifrån vänster så har vi först en aminosyra som heter BCAA och som är perfekt att ta innan träning, som gör att man får bättre resultat. Aminosyran hjälper mig att behålla och skydda mina muskler då BCAA innehåller kroppens viktigaste byggstenar. De är som ett ”skydd” för musklerna som gör så att jag inte bryter ner mina muskler utan tar av de jag nyss fyllde på med vilket är aminosyrerna.

 

Därefter har vi vanliga OMEGA-3 tabletter, jag tar två till frukosten för att få i mig OMEGA-3 eftersom att jag inte är någon fiskälskare direkt.

 

Sedan har vi två olika shakeflaskor som är as bra att ha med sig när man ska ta proteindrycken som ni ser i den där stora gröna påsen. Proteindrinken jag dricker smakar päron split och är helt fantastiskt god. Jag ÄLSKAR den och typ längtar till jag ska dricka min proteindrink, vilket jag gör två gånger om dagen, en gång som mellanmål och en gång direkt efter träning då det är bra att få i sig protein efter man har tränat. Proteinet tar jag för att påskynda återhämtningen och uppbyggnaden av mina muskler.

 

I den gröna och vita burken sen så är det bara vanliga multivitamintabletter som jag också tar i samband med frukost, det är också bara en tablett som jag ska stoppa i mig.

 

Och till sist men inte minst så har vi fatburner tabletterna som jag tar på morgonen med mitt stora glas vatten innan jag går ut och går i 45 minuter. Det är de här tabletterna som gör att man orkar plus att man bränner mer fett!! Hur bra?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna