En av mina frukostfavoriter som jag nu käkar har blivit bananpankakor som jag äter tillsammans med lite bär och kvarg. Det är verkligen superdupergott och det vore ju ännu godare om jag fick dricka mjölk till men det duger utan också. Tänkte i varje fall bara berätta hur man gör.

 

Du behöver:

– Ett ägg

– En banan

– Kvarg naturell blandat med hallon och funligt så att det blir som ett slags alternativ till sylt (välj vanilj eller hallon kesella/kvarg om du vill vara lite onyttigare, då det är mycket godare också för den delen)

– Bär

 

Först så mixar du ägget och bananen till en smet, sedan slänger du på en klick smör på stekpannan och steker pannkakan på ganska låg värme rätt länge sen voila är det klart och så är det bara att slänga på lite bär och lite kvarg som du också mixat ihop med bär och funlight medans du stekt pannkakan. Enkelt va? Och fantastiskt gott! Lycka till med era pancakes nurå.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna