Många av er har frågat om jag kan visa min balklänning så här har ni den. Färgen är helt magisk och klänningen i sig är väldigt enkel vilket jag gillar. Eftersom att den är så enkel så kommer jag ha sotade ögon och någon slarvig uppsättning med lite flätor eller något liknande. Tror det blir jättefint.

 

Klänningen är Jessica Alba inspirerad och för att komma till själva klänningen kan ni gå in HÄR, jag köpte den på YOUMEFASHION. En väldigt bra webbshop med mängder av fina balklänningar. Så det är faktiskt ett tips till er som ska gå på bal (ifall ni är lika sent ute som mig haha). Dock så är ju inte det här min bal utan jag har blivit bjuden av en kille på min skola som går i 3an, min bal är ju nästa år och då jäklar ska jag slå på stort och planera allt in i minsta detalj. Älskar verkligen tillställnigar som bal och liknande, så fint och roligt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna