Tänkte bara ge er ett litet tips på en superenkel, hyffsat nyttig och sjukt god middag. Nämligen min och mina tjejers absoluta favoritwook all times (förutom pappas fantastiska wookrecept såklart)

 

Du behöver:

– En påse frysta wookgrönsaker

– Kycklingfilé

– En burk kokosmjölk

– Nudlar

– Casewnötter

 

Börja med att tina upp wookgrönsakerna genom att låta dom ligga framme någon timme innan du ska börja tillaga maten (gör likadant med kycklingen ifall den är fryst). Sedan är det bara att steka kycklingen i lite olja med salt och peppar och när den är klar så häller du bara i grönsakerna i samma stekpanna som kyckligen ligger i. Medans grönsakerna steks så kan du koka upp vatten med nudlarna så att de blir färdiga lagom till wookgrönsakerna är klara. När sedan grönsakerna och nudlarna är färdiga så är det bara att slänga i lite casewnötter tillsammans med kokosmjölken. Och sen i slutet så ska nudlarna i också så har du den perfekta wooken.

 

Det här är med andra ord busenkelt att laga och superduper gottis!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna