Hej mina fina läsare! Känns som att det var länge sen jag verkligen pratade med er här på bloggen. Det blir mest bilder nu för tiden. Men om vi ska kommunicera på en annan nivå så är det bara bra med mig. Det är saker hit och dit som yrar runt i hjärnan på mig men just nu har jag bara kopplat bort allt och ligger ute på glasaltanen nerbäddad i en filt med en kopp varm choklad och vispgrädde och lyssnar på lite Chris Brown samtidigt som regnet öser ner här utanför. Fixade förövrigt ledigt 3 dagar i rad ifrån jobbet igår för att vila upp mig ifrån min förkylning och för att ta det lungt och bara njuta vilket känns FANTASTISKT.

 

Vill annars bara önska er en sån jävla bra sommar trots att vädret är som det är atm och så vill jag också bara påminna er alla om hur bra ni är varenda av er. Vill skicka iväg lite kärlek också, för det är ni så jävla värda. KRAAAAAAAM

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna