Idag ska jag ligga vid solen och njuta som bara den. Tror Cappe kommer upp och joinar mig också. Så det blir lite god lunch, bra musik och ett härligt sällskap vid poolen idag för min del. Fan vad det äger att vara ledig, är det imorgon också!

 

 

Igår hängde jag med Casper, Wendela, Jojjo och Odd och här ovan har ni mig och C.

 

 

Mumsig frukost ute hos Melker.

 

 

Me chilli’n in the pool. Haha, det ser sjukt najs ut måste jag säga. Glöm inte att jag ALLTID ser ut såhär när jag ligger och solar….

 

 

Igår hade vi lite problem med planeringen inför kvällen…

 

 

Här är MITT jobb. Det är här jag står och säljer glass i stort sett varje dag. Om ni har vägarna förbi Söderköping, gå då till kanalen och kom in till Göta Glass så kan ja bjussa på lite glass lovers.

 

 

Och vi avslutar det här lilla inlägget med en bild på Erik som vi firade för en vecka sen. Han fyllde nämligen 18!!! Åh, fan vad jag längtar till jag också blir 18. Inte långt kvar nu alltså. Tagga!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna