Har haft två helt underbart härliga dagar och bara njutit av ledigheten. I förrgår låg jag och solade hela dagen med Casper och Emilia och åkte sedan ut till Beas landställe så igår var jag där. Dagen började med en båttur i det fina vädret till en ö, där vi sedan blev strandsatta i regnväder därefter bestämde vi oss att åka till Fyrudden där vi skulle möta upp en massa grabbar och käka mat. Men kvällen slutade hos Filip med hamburgare, ribs, bastu, champange, jordgubbar, nattbad och öl. Förjävla trevligt om ni frågar mig.

 

Det här dygnet har verkligen varit händelserikt förövrigt och justin bieber är den enda orsaken till det. Fyfan alltså, vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Biljett till den 23:e april har jag i varje fall och tro det eller ej men jag vet ju någon som kommer tjuta av glädje. När fick jag bieber fevern egentligen? Var har hänt? Nej, nu lämnar vi det här. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna