Ber om ursäkt för dålig uppis men har haft två mysiga och härliga dagar ute på Filips land så har inte riktigt prioriterat bloggen. Men nu är jag back on track! Så tänkte berätta lite om Australienresan då jag upptäckte att många av er var riktigt nyfikna.

 

Det är nämligen såhär att när jag var på en kryssning i Karribien förra året så träffade jag ju en massa sköna ungdomar varav en av dom var en Australiensisk tjej som heter Maddy och är ett år yngre än mig. Hon och jag klickade direkt och har hållit kontakten sedan kryssningen vilket är sjukt roligt. Så jag ska alltså åka till Australien och bo hos henne tillsammans med hennes familj vilket ska bli så sjukt jävla kul så ni anar inte. Hon bor på en gård i utkanten av Sydney tillsammans med hennes mamma, pappa och brorsa och sen en massa djur.

 

Jag kommer vara borta i stort sett hela december vilket ska bli fantastiskt härligt. Kommer ju även fira jul och nyår i Australien då vilket kommer bli super spännande. Är dock ganska så nervös inför flygresan då det inte handlar om några timmar utan snarare dygn, men det är bara att intala sig att det kommer gå jättebra så är det inget mer med det. Men vilket fall så ser jag verkligen fram emot den här resan. Maddy har en massa planer och utfklykter som vi ska göra och vi får se om jag kanske lär mig surfa också? Maddy är nämligen GRYM på det!

 

Ja, men det var väl i stort sett det. Något mer ni undrar över angående resan? Släng iväg en kommentar i sådant fall så svarar jag på det asap. Kram på er världens finaste läsare! Ni äger.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna