Många har frågat efter hur det har gått med träningen och kosten och första månaden var vi så jävla duktiga, följde allt punkt och pricka och körde stenhårt. Den andra månaden gick sådär, jag blev sjuk (är fortfarande inte helt frisk) och så var det så mycket med skolan hit och dit att det helt enkelt inte gick lika bra den månaden. Jag har därför inga rättvisa före och efter bilder som jag kan visa er men jag kommer köra med ett liknande program framåt hösten och då lovar jag er att visa er i detalj hur jag ska gå tillväga så att ni kan köra med mig! Roligt va? Här kommer i varje fall lite om dieten jag och Bea gjorde.

 

 

Här är en del bilder ifrån kosten vi käkat. Det är någon mycket protein och lite kolhydrater diet som vi rättat oss efter. Det har blivit mycket kött och sallad och sen kvargsmoothies gjorda på 0,5 procentig kvarg, några frysta hallon och en skvätt funlight strawberry and watermelon.

 

Ätit mat har vi gjort ca. 7 gånger per dag med max max max 3h mellanrum varje mål för att vi ska ta energi ifrån de överflödiga fettet på kroppen istället för att bryta ner musklerna och ta energi ifrån dom.

 

 

Vi har även ätit bananpannkaka, endast gjort av ett ägg och en banan innan eller efter träning och så har vi käkat knäckemackor med ägg på, samt keso och bär som kvällsmål. Supermumsigt faktiskt!

 

 

Tränade gjorde vi varje dag förutom på lördagar och söndagar och här är mina före och efter bilder som, som sagt inte är helt rättvisa. Jag märker skillnad på magen, ryggen, rumpan och armarna mest as you can see. Jag har blivit så mycket starkare i armarna alltså vilket är superkul. Före till vänster, Efter till höger.

 

 

Träningsschemat innefattade hela kroppen och för att komma igång med förbränningen på morgonen så gick vi en 45 minuters promenad innan frukost VARJE DAG. Morgonpromenaden har jag inte fuskat med en enda gång! Vilket är imponerande måste jag säga.

 

MMS 2012-05-03

 

Beställde proteinshakes ifrån MMSPORTS också, samt andra vitamintillskott. Har också ett par fat burner piller därifrån som gör så att man förbränner mer när man tar morgonpromenaderna. Sjukt bra!

 

P.S. Den absolut godaste och bästa proteinet är DET HÄR. Det finns olika smaker, men jag tycker att päron split är godast. Har dock bara provat den och jordgubb men ja vilket fall haha. YUMMIE!

 

För att sammanfatta hela den här processen så har det gått väldigt bra. Första månaden körde vi stenhårt, fuskade inte en enda gång och det var inte så jobbigt att hålla sig till kosten. Men den andra månaden gick som sagt som den gick och nu har jag inte tränat på hela sommarlovet pga den förbannade förkylningen jag drog på mig för någon månad sen.

 

Lycka till med träningen nu darlings!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna