Nästan hela grabbligan som jag stått ut med hela helgen ser ni här ovan. Detta var i fredags precis när Jojjo hade anlänt och blivit lite överraskad av oss och snacka om att jag och Wendela har fått nog av killar nu… haha!

 

 

 

 

Tog båten och käkade lunch i Gryt en av dagarna, alla 9 beställde hamburgertallrik haha.

Var vi sugna på hamburgare eller vad?

 

 

 

 

Har verkligen haft världens mysigaste kvällar och nätter här ute med så härliga och knäppa människor. Titta bara så mysigt med elden, fullmånen och vattnet.

 

 

 

 

 

Åkte lite ring i fredags efter vattenskoter också, så jäkla roligt är det.

Filip kör dock fort as hell så är glad att jag inte är kille för då….

 

 

 

 

 

 

Okej, hur ska jag sammanfatta det här så kort som möjligt? Jojjo fyllde år i fredags, killarna kidnappade honom och körde ut honom till Filips land där alla hans närmsta vänner var. Och så har vi med andra ord firat jojjo i helgen, åkt ring, wakeboard och vattenskoter och så har vi bastat, åkt båt, ätit god mat, spelat spel och bara haft det så jävla bra.

 

Nu ska jag ut i solen och pressa och få i mig lite mat, är helt utmattad och trött och måste börja tagga till inför kommande helg då min bästis festis fyller 18 ååååår. Fyfan vad det ska firas. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna