Får en del frågor om syrran ibland så tänkte ta tillfället i akt och berätta lite om Amanda, 16 år, som hon då heter (tack vare mig). Ja, hur ska man då beskriva min syster? För det första så är hon den envisaste människan jag känner, hon är inte den som ger sig i första taget och det ska till mycket för att hon ska ge med sig kan jag lova.

 

Annars så bråkar vi väldigt ofta hon och jag och om vi inte gör det så är det liksom något som inte står rätt till. Det känns liksom konstigt och ornormalt när vi inte är dryga mot varann. Men då när vi inte bråkar så kan hon faktiskt vara väldigt gullig, dock händer det inte ofta och om hon nu är det så vill hon oftast ha något av mig, typ att jag ska skicka efter någon tröja, eller att hon vill låna mina skor eller mitt busskort.

 

Well well, vad mer kan jag säga? Tycker ändå att det är roligt med en lillasyster som ser upp till MIG, trots att vi den största delen av tiden tillsammans bråkar. Men dom stunderna vi inte gör det är ju faktiskt guld värda och jag är glad att du finns. LOVE YOU sis

 

P.S. Checka in hennes blogg HÄÄÄÄÄR (hon är dock grymt dålig på att uppdatera den)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna