Hittade lite bra tips på hur man kan hålla sig fräsch inför hösten HÄR som jag skrev om lite.
Tycker verkligen att det är hur mysigt som helst att pyssla om sig själv någon dag i veckan.

♥ Makeup: Alla behöver vila från makeupen lite då och då. Antingen om du kör helt osminkat, osminkat på helgerna eller bara mindre makeup är upp till dig. Passa på att rengöra din makeupväska och penslar ordentligt och rensa ut gamla produkter! Det kommer även kännas hur härligt och bra som helst om man investerar i lite nytt smink här inför hösten också, för det är ju alltid kul.
 
♥ Hår: Vila håret ifrån alla stylingprodukter, plattänger, hårföner, färgning och slingning en månad. Massera din hårbotten, sov med flätor, använd milda och bra produkter för din hårtyp, gör hårinpackningar och unna topparna med lite härlig hårolja. Hårolja funkar inte bara som värmeskydd utan även mot solstrålar och avgaser! Jag använder mig av en ifrån moroccanoil efter jag har tvättat håret. Den är perfekt!
 
♥ Hud: Försök att peela/scrubba hela kroppen några gånger i veckan, torrborsta och smörja in med rikligt av bodybutter. Gör även ansiktsmask och rensa porerna över en kastrull med kokande vatten.

Undies: Ett annat tips är självklart att köpa nya underkläder eller varför inte ett sött nattlinne? För jag menar hur snygg känner man sig inte i ett nytt och fint underklädesset? Tror på att det stärker självkänslan också faktiskt. Underkläder is the shit, just sayin.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna