1. TORR SHAMPOO – Är alltid bra att ha och just nu har jag inget (!)

 

2. BADSKUM – Badskum är det också dåligt med här hemma, så det vore också bra att få faktiskt. Det är ju så mysigt att bada, men inte utan skum ju.

 

3. REDKEN HÅRINPACKNING – En hårinpackning ifrån redken skulle verkligen göra susen för mitt hår just nu känner jag så det önskar jag mig också.

 

4. NATTLINNE – Vill verkligen supergärna ha ett sött nattlinne som man kan sätta på sig när man ska gå och lägga sig men tycker att det känns så ovärt att lägga pengarna på så det är ju perfekt att önska sig i födelsedagspresent. Vet att H&M och lindex framförallt har söta natlinnen.

 

5. SVART NAGELLACK – Kind of need that RIGHT NOW! Men orkar inte köpa själv hehe.

 

6. RAKHYVEL – Åh, en rakhyvel behöver jag verkligen också. Min är så himla slö och dålig.

 

7. PENGAR – Det är ju alltid najs med cash och eftersom att det är så standard att önska sig så kan man ju inte riktigt bara skippa att lägga till det på listan, visst har jag rätt?

 

8. HUNTERSTÖVLAR – Hunter, hunter, hunter stövlar! Behöver jag säga mer? Perfektion

 

9. RAY-BAN GLASÖGON – Har redan två par, men vill ha ett par XL eller XXL (om det finns)

 

10. THOMAS SABO ARMBAND – Gav bort ett sådant till Madde när hon fyllde 18 & jag skulle väldigt gärna vilja ha ett själv också faktiskt. Tycker de är riktigt fina, speciellt det stora.

 

11. MAKE UP STORE PRESENTKORT – Här har vi ju också en standard önskning, men smink behöver man ju alltid.

 

P.S. Ett litet OBS! Till mamma, mormor, farmor och co. Jag skulle uppskatta om ni kommunicerar med varann så jag inte står där med 3 Thomas Sabo armband, två natlinnen och 3 Hunterstövlar sen haha. (Ja, det inkluderar dig med sis).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna