Har precis toppat kroppen med lite BUS och sitter nu och tittar på vinterjackor på Nelly. Längtar förövrigt supermycket till Australien men har världens ångest för att jag inte kan vara med på Winter Feelings den 15 december som jag tävlade ut biljetter till för ett tag sen om ni kommer ihåg? Ni vet eventet där bla. Albin Myers och John Dahlbäck kommer lira. Det kommer seriöst bli världens show för det är ju faktiskt min pojkvän som fixat med allt och har gjort hela eventet. Och jag lovar er, när han går in för något, så GÅR HAN IN FÖR NÅGOT TILL 100 %. Han har ju liksom anlitat producenterna för Avicii i globen, Summerburst och SHM i Friends Arena, alltså det kommer bli helt sjukt. Och ni hörde ju bara om överraskningen i London, jag menar, han äger ju på sånt här.

 

Så för er som inte är i Australien då borde verkligen köpa biljetter HÄR and you better hurry. Om inte annat för att stötta min grymma pojkvän för det sjuka eventet som han ordnat med. För eget intresse finns mer info på Winter Feelings FACEBOOKSIDA

 

P.S. Vinnarna i tävlingen jag hade med Winter feelings blev Josefin Tormner och Julia Pham. Essifest/Winterfeelings kommer höra av sig till er asap. Men stort Grattis tjejer! Lovar er en oförglömlig kväll!

 

LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna