Eftersom att det endast är ca. 6,5 månader kvar till jag tar studenten så börjar mina framtidsplaner att sättas en del i fokus men jag vet verkligen inte om jag vill plugga eller vara au pair längre? Förut var au pair det självklara alternativet men efter SACO-mässan i Stockholm så har jag börjat fundera på att gå på collage. Förut när jag varit i Californinen så har Santa Monica Collage (SMC) lockat en del och kursen jag nu hittat där är Fashion design and Merchandising som verkligen verkar vara jätterolig och passa in precis på mig. Anledningen till att jag gillar Santa Monica Collage är för att det är så centralt och ligger så nära downtown LA, Hollywood och Beverly Hills. Mamma och jag bodde ju i Santa Monica när vi var i Los Angeles sist och jag gillade det verkligen. Nära till Malibu och Venice är det ju också.

 

 

 

Men eftersom att jag fortfarande då inte vet om jag vill plugga eller åka som Au pair så tänkte jag bara fråga om någon av er varit/är i Californien/USA och arbetar som Au pair eller pluggar kan berätta lite om det samt vad som ni tycker verkar vara roligast och ger mest. Åh, jag har sådan beslutsångest inför framtiden så det är sjukt. Jag har ju alltid vetat vad jag vill men nu så börjar mina planer gå åt lite olika håll.

 

Är det någon av er som pluggat eller jobbat som Au pair i USA? Hjälp mig


Funder även förövrigt på Australien men det är ju så otroligt långt hemifrån så jag vet inte riktigt. Sen har jag ju verkligen fastnat för Californien och Los Angeles så vet inte riktigt om jag ska ge upp den drömmen heller även fast jag säkert kommer älska allt som har med Australien och göra.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna