Har precis gjort färdig all packning och alla inlägg inför julkalendern which means that I’m ready for Aussie. Åker inatt klockan 4 hemifrån och planet går klockan 06.08. Är väldigt nervös just nu kan jag lova men det kommer gå bra. Jag har förövrigt förberett julkalendern så det kommer komma upp varje dag. Vet dock inte när jag kommer ha tid att välja vinnare för luckorna men det är sådant som märks. 

 

Nu ska jag gå och lägga mig och gosa med min pojkvän. Gud, jag kommer verkligen gråta imorgon när han lämnar av mig på flygplatsen. Inte bara för att jag kommer sakna honom utan för att all min trygghet bara försvinner så där poff bang och jag blir helt ensam. Men jag intalar mig att allt kommer gå bra och det kommer det ju självklart också så ja vi hörs när jag är framme i Australien för det lär ni märka. KRAM

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna